Tarieven

Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Tenzij anders overeengekomen, factureer ik zodra de keuze voor een template of maatwerk ontwerp is gemaakt, een aanbetaling van 50%, waarna ik met de werkzaamheden start. Nadat de website door de opdrachtgever akkoord is bevonden, wordt het restbedrag gefactureerd. Zodra de betaling is ontvangen, gaat de website online en worden de inloggegevens verstuurd.

Extra werkzaamheden worden gefactureerd in overleg en op nacalculatiebasis. Het uurtarief voor extra werkzaamheden bedraagt € 55,00 exclusief BTW.

*Kiezen voor deze optie betekent dat u zelf de website vult met teksten en plaatjes.

Veelgestelde vragen

Kan HBwebdesign mijn website ook voor me bijhouden?
Jazeker, HBwebdesign kan op verzoek nieuwe plaatjes, teksten en pagina’s aanpassen of toevoegen. Wanneer u regelmatig nieuwsberichten wilt plaatsen kan ik dat ook voor u doen. Op die manier bent u volledig ontzorgd.

In het onderhoudscontract zit 30 minuten per maand om deze aanpassingen voor u te doen. Wanneer u verwacht dat ik meer tijd zal besteden aan uw website, kunnen we daarvoor een extra ‘pre-paid’ contract afsluiten: u neemt de uren af die u nodig heeft. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Op welke extra kosten moet ik rekenen voor een website?

De kosten voor domeinregistratie en hosting moeten elk jaar betaald worden. De prijzen variëren per hostingpartij van enkele tientjes tot €150,00 of meer per jaar.
Via HBwebdesign is hosting en domeinregistratie, inclusief een beveiligingscertificaat (SSL) € 45,00 per jaar al mogelijk, afhankelijk van de gekozen opties.

Een onderhoudscontract voor uw website is altijd een goed idee. Net als een auto heeft ook een website onderhoud nodig. Het Internet is aan constante wijzigingen onderhevig en dat geldt in het bijzonder voor thema’s, plugins en het CMS WordPress zelf. HBwebdesign houdt uw website veilig en uptodate met een onderhoudscontract vanaf €50,00 per maand.

Verder kan het zijn dat u extra functionaliteiten op uw website wilt gebruiken die aangekocht moeten worden. Denk aan een webshop, een boekingsmogelijkheid of evenementenfunctionaliteiten. Deze worden in overleg met u aangeschaft en op de website geïnstalleerd.

Hoe snel kan mijn website online staan?

Dat is afhankelijk van wanneer de materialen (tekst en afbeeldingen) voor de website kunnen worden aangeleverd, of hosting en domein moeten worden overgezet en over welke functionaliteiten de website moet beschikken.
Wanneer wordt gekozen voor ons template pakket kan de website binnen 7 werkdagen online staan. U bent dan wel zelf verantwoordelijk voor het vullen van de website met teksten en afbeeldingen.

Waarom een template?

Het voordeel van een template is dat het design al is gemaakt en dat scheelt heel veel tijd. Een template is dus een goed idee wanneer u snel online wilt en uw budget beperkt is.

HBwebdesign heeft de beschikking over een fiks aantal templates die gebruikt kunnen worden om een website zo snel mogelijk online te zetten.

Deze templates geven slechts een indicatie: door uw eigen logo, afbeeldingen, kleuren en lettertypen te gebruiken, wordt elke website uniek.