Templates: snel een professionele website online!

HBwebdesign: de betrouwbare partner voor uw online aanwezigheid

U heeft snel een website nodig. U wilt snel schakelen: foto’s en teksten heeft u klaar liggen, maar nu nog een website. HBwebdesign biedt een keuze uit een aantal prachtig ontworpen templates, die met uw foto’s, kleuren, lettertypen en teksten in korte tijd uw unieke website worden.
En wanneer u geen tijd heeft om uw teksten en plaatjes zelf aan te passen, help ik u daar graag bij.

Een professionele website

Met een professionele website bedoelen we ook echt professioneel. Dat wil zeggen dat de website voor elk apparaat (desktop, laptop, iPad/tablet en smartphone) wordt aangepast en goed leesbaar is. Dit geldt voor onze op maat gemaakte websites, maar ook voor onze templates.

Keuze uit meerdere templates

Voor elke branche is wel een template, en het aantal groeit nog steeds. Zo zijn er templates die specifiek voor de zakelijke dienstverlening geschikt zijn, en andere weer voor schilders of loodgieters, en er zijn templates die zich in eerste instantie richten op een lokale winkel of een wellness organisatie. Dat wil niet zeggen dat die templates niet voor iets anders gebruikt kunnen worden. Door met kleuren en plaatjes te spelen ontstaat een volledig unieke website die precies laat zien wat u voor ogen heeft.

Hosting, domein registratie en email

Uw template pakket is inclusief één jaar domeinregistratie en hosting van de website (ter waarde van € 39,95), en maximaal 5 email adressen. Zo kunt u direct van start, en kunt u erop vertrouwen dat de website in goede handen is. Onze hostingpartij biedt supersnelle service en een gratis ssl-certificaat, alsmede dagelijkse back-ups, een minimale ‘uptime’ van 99% en uitermate strakke beveiligingsprotocollen waardoor kwaadwillenden geen kans krijgen zich toegang tot uw website te verschaffen.

Volledig gevuld

Jij stuurt je materiaal, en HBwebdesign verzorgt de rest. Wanneer het materiaal wordt aangeleverd zoals vooraf afgesproken, wordt dit in het gekozen template geplaatst en kan de website binnen 5 werkdagen online staan. Hulp nodig bij het schrijven van teksten, het optimaliseren van foto’s en plaatjes, of een logo? Gebruik het contactformulier voor uw vragen zodat we kunnen overleggen wat u nodig heeft.

U kunt kiezen uit één van de volgende templates:

Free Spirit

De nieuwste aanwinst van de web templates. Speciaal gemaakt voor coaches en teachers. Uiteraard zijn er meer toepassingen voor dit template mogelijk. Laten we samen wat moois maken!

Vul hier je gegevens in

en kies een template


Ik maak mijn websites met het Divi Thema van Elegant Themes®. Divi is niet alleen mooi, het is een enorm gebruikersvriendelijk thema met een visual builder (je ziet meteen wat je doet!), en heeft ondersteuning via diverse Facebook groepen. Klik op het plaatje om Divi aan te schaffen. Dit is een affiliate link, en dat betekent dat ik een percentage ontvang van de verkoop. Dit kost u als klant niets extra. Divi en Elegant Themes zijn geregistreerde merken van Elegant Themes, Inc. Deze site is op geen enkele wijze geassocieerd met Elegant Themes, Inc. en wordt ook niet door hen gesponsord.