Vraag hier een offerte aan

HBwebdesign: de betrouwbare partner voor uw online aanwezigheid

Gebruik onderstaand formulier voor het aanvragen van een offerte. Hoe meer informatie u kunt verstrekken, hoe gerichter de offerte kan zijn. HBwebdesign maakt van uw bezoekers uw klanten.

Informatie Formulier

Vul de vragen zo specifiek mogelijk in voor een accurate offerte


Wat voor website heeft u voor ogen?

Door het beantwoorden van deze vragen kunnen we samen vaststellen wat u precies van de website verwacht.

Privacy Verklaring

HBwebdesign maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. HBwebdesign gaat zorgvuldig om met uw gegevens en zal deze nooit aan derden verstrekken. De gegevens die in dit formulier worden gevraagd zijn nodig om u van een accurate offerte te voorzien en zullen niet langer bewaard worden dan strikt noodzakelijk is.
U kunt ten allen tijde contact opnemen via helen@hbwebdesign of telefonisch 0630466999 om uw gegevens te laten verwijderen.

Vragen?
Uw gegevens zijn van u, en u heeft altijd het recht op inzage in de gegevens die wij van u bewaren.
U heeft altijd het recht ons te vragen uw gegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, of anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt.
Voor bovengenoemde verzoeken, vragen, klachten of reacties kunt u ons bereiken via het email adres helen@hbwebdesign.nl.

Ik maak mijn websites met het Divi Thema van Elegant Themes®. Divi is niet alleen mooi, het is een enorm gebruikersvriendelijk thema met een visual builder (je ziet meteen wat je doet!), en heeft ondersteuning via diverse Facebook groepen. Klik op het plaatje om Divi aan te schaffen. Dit is een affiliate link, en dat betekent dat ik een percentage ontvang van de verkoop. Dit kost u als klant niets extra. Divi en Elegant Themes zijn geregistreerde merken van Elegant Themes, Inc. Deze site is op geen enkele wijze geassocieerd met Elegant Themes, Inc. en wordt ook niet door hen gesponsord.