Extra Diensten

HBwebdesign: de betrouwbare partner voor uw online aanwezigheid

Een effectieve website ondersteunt en versterkt de uitstraling van uw onderneming en zorgt ervoor dat bezoekers de informatie krijgen die ze nodig hebben: een reden om een product of dienst af te nemen. HBwebdesign maakt van uw bezoekers uw klanten.

Extra diensten


i

Teksten Schrijven

Zelf geen tijd of zin om teksten te schrijven? Ik werk met ervaren tekstschrijvers die ervoor zorgen dat uw teksten geoptimaliseerd kunnen worden voor vindbaarheid in de meestgebruikte zoekmachines.

Fotobewerking

Soms is heb belangrijk om afbeeldingen aan te passen en te optimaliseren voor de website. Ik werk met ervaren Photoshop specialisten die afbeeldingen in goed overleg aanpassen en optimaliseren voor het gebruik op de website.

Logo ontwerp

Een goed logo is eenvoudig, zorgt ervoor dat een onderneming zich onderscheidt en laat zien waar uw bedrijf voor staat. Heeft u nog geen logo? Of wilt u het bestaande logo laten moderniseren? HBwebdesign zorgt voor een logo dat past bij u en uw organisatie.

Social Media ontwerp

Zorgvuldige aanwezigheid op social media is voor veel (startende) ondernemers van levensbelang. Ik ontwerp de Facebook en/of Twitterpagina met dezelfde uitstraling als de website.

Huisstijl

Een complete huisstijl bestaat uit lettertype, kleuren en een logo, die het bedrijf op unieke wijze presenteren. Website, visitekaartjes, brochures, emails, social media, maar ook facturen en offertes zijn onderdeel van de huisstijl, en ik help graag om daar één geheel van te maken.

Extra mogelijkheden

Een webshop, een mogelijkheid voor uw bezoekers om afspraken te maken via de website, een maatcalculator: je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een code voor. In overleg kunnen deze mogelijkheden aan de website worden toegevoegd. De investering is afhankelijk van de gekozen module.

Onderhoud

Als de website online staat, betekent dat niet dat we achterover kunnen leunen. Een website leeft, en het aanpassen van tekst of plaatjes, updates, het verwijderen van spam: het onderhoud maakt onderdeel uit van een levende, dynamische website. HBwebdesign neemt deze taken graag van u over. Informeer vrijblijvend naar de onderhoudsabonnementen.

Ik maak mijn websites met het Divi Thema van Elegant Themes®. Divi is niet alleen mooi, het is een enorm gebruikersvriendelijk thema met een visual builder (je ziet meteen wat je doet!), en heeft ondersteuning via diverse Facebook groepen. Bovendien krijg je toegang tot meer dan 80 extra thema's van Elegant Themes. Klik op het plaatje en krijg 20% korting op de aanschaf.