Extra Diensten

 

HBwebdesign: de betrouwbare partner voor uw online aanwezigheid

Een effectieve website ondersteunt en versterkt de uitstraling van uw onderneming en zorgt ervoor dat bezoekers de informatie krijgen die ze nodig hebben: een reden om een product of dienst af te nemen. HBwebdesign maakt van uw bezoekers uw klanten.

Tarieven

Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Tenzij anders overeengekomen, factureer ik zodra de keuze voor een template of maatwerk ontwerp is gemaakt, een aanbetaling van 50%, waarna ik met de werkzaamheden start. Nadat de website door de opdrachtgever akkoord is bevonden, wordt het restbedrag gefactureerd. Zodra de betaling is ontvangen, gaat de website online en worden de inloggegevens verstuurd.

Extra werkzaamheden worden gefactureerd in overleg en op nacalculatiebasis. Het uurtarief voor extra werkzaamheden bedraagt € 50,00 exclusief BTW.

Extra diensten


Hosting

Domeinregistratie en hosting kunnen via mij worden afgenomen bij een zeer betrouwbare partner. Met 99,9% uptime, snelle service en vriendelijke support een uitstekende keuze. Bovendien is een gratis SSL beveiligingscertificaat gewoon ‘part of the deal’. Kosten per jaar €42,50.

Social Media ontwerp

Zorgvuldige aanwezigheid op social media is voor veel (startende) ondernemers van levensbelang. Ik ontwerp de Facebook en/of Twitterpagina met dezelfde uitstraling als de website.

Logo ontwerp

Een goed logo is eenvoudig, zorgt ervoor dat een onderneming zich onderscheidt en laat zien waar uw bedrijf voor staat. Heeft u nog geen logo? Of wilt u het bestaande logo laten moderniseren? HBwebdesign zorgt voor een logo dat past bij u en uw organisatie.

Fotobewerking

Soms is het belangrijk om afbeeldingen aan te passen en te optimaliseren voor de website. Ik werk met ervaren Photoshop specialisten die afbeeldingen in goed overleg aanpassen en optimaliseren voor het gebruik op de website.

Huisstijl

Een complete huisstijl bestaat uit lettertype, kleuren en een logo, die het bedrijf op unieke wijze presenteren. Website, visitekaartjes, brochures, emails, social media, maar ook facturen en offertes zijn onderdeel van de huisstijl, en ik help graag om daar één geheel van te maken.

Extra mogelijkheden

Een webshop, een mogelijkheid voor uw bezoekers om afspraken te maken via de website, een maatcalculator: je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een code voor. In overleg kunnen deze mogelijkheden aan de website worden toegevoegd. De investering is afhankelijk van de gekozen module.

i

Teksten Schrijven

Zelf geen tijd of zin om teksten te schrijven? Ik werk met ervaren tekstschrijvers die ervoor zorgen dat uw teksten geoptimaliseerd kunnen worden voor vindbaarheid in de meestgebruikte zoekmachines.

s

Onderhoud en veiligheid

Hackers zijn niet alleen uit op websites van grote organisaties, bancaire instellingen of het rijk. HBwebdesign zorgt door het regelmatig updaten van WordPress, het thema en de plugins dat de website aan de veiligheidseisen blijft voldoen en maakt regelmatig extra backups.

Ik maak mijn websites met het Divi Thema van Elegant Themes®. Divi is niet alleen mooi, het is een enorm gebruikersvriendelijk thema met een visual builder (je ziet meteen wat je doet!), en heeft ondersteuning via diverse Facebook groepen. Klik op het plaatje om Divi aan te schaffen. Dit is een affiliate link, en dat betekent dat ik een percentage ontvang van de verkoop. Dit kost u als klant niets extra. Divi en Elegant Themes zijn geregistreerde merken van Elegant Themes, Inc. Deze site is op geen enkele wijze geassocieerd met Elegant Themes, Inc. en wordt ook niet door hen gesponsord.